Informatii generale

Site-ul web www.barelly.ro este proprietatea firmei sc BARELLY CONCEPT srl, cu sediul in str. Sgt. David Ilie nr 2, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/4115/2014, numit pe parcursul acestor termeni si conditii Barelly.ro.

Tel:0757491063
Email:office@barelly.ro

Proprietatea Intelectuala

1. Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre Barelly si despre produsele comercializate de acesta, considerate ca fiind de de interes pentru utilizatori.

2. Barelly este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra imaginilor publicate pe site.

3. Continutul Barelly.ro, inclusiv fotografiile care pot fi accesate prin intermediul sau, sunt proprietatea Barelly si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

4. Continutul Barelly poate fi folosit cu conditia de a lua act de faptul ca actiunile descrise mai jos nu sunt permise:

a) indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al Barelly.ro asupra continutului;

b) modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, fara citarea sursei;

c) reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, fara acordul scris prealabil al Barelly.


5. Cererile de utilizare a continutului pot fi trimise la adresa de email office@barelly.ro.

Suspendarea accesului

Barelly.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea actiunilor sale, sa suspende sau sa blocheze accesul utilizatorilor la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Schimbari ale site-ului

Barelly.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Barelly.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Politica de confidentialitate

1. Barelly.ro respecta viata privata a utilizatorilor sai si datele cu caracter personal pe care acestia le fac cunoscute in momentul accesarii site-ului. Aceste politici respecta legislatia romana in vigoare, mai precis Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.



2. Accesul la datele dumneavoastra pot avea si tertele retele de publicitate, cu scopul de marketing prin Internet – de exemplu pentru afisarea unor reclame relevante pentru utilizatori si realizarea de profile de utilizatori (fara a fi identificat un utilizator sau dispozitiv informatic anume) in scop de marketing.

3. Aceste terte parti, cum sunt cele apartinand retelelor sociale (Facebook) integrate pe paginile Barelly.ro pot utiliza cookie-uri pentru scopuri de colectare a informatiilor de trafic sau , respectiv, de a permite partajarea continutului cu reteaua sociala specifica.

Modificarea prezentelor Termeni si Conditii

Barelly.ro isi rezerva dreptul sa schimbe acesti termeni, modificand versiunea si data adoptarii noului regulament fara indeplinirea unor alte formalitati.