“Oricare dintre clientii nostri care si-au prezentat impresiile aici, pot fi contactati prin intermediul nostru, daca doriti sa vizionati vreuna din casele, foisoarele, terasele lor, ii vom ruga sa ne permita sa-i vizitam impreuna.” Ing. Liviu Bardar, BARELLY

“Casa din vis…
De-a lungul unei vieții, indiferent de vârstă mai pe toți ne bântuie o frumoasă iluzie: să avem o casă a noastră, spre a ne strânge generații sub cupola ei sau pur și simplu a o locui și a ne izola de nebunia tumultoasă a citadelelor moderne.
Cum – necum, strângând din dinți, noi oamenii normali, reușim în cele din urmă să ne cuibărim într-un apartament de bloc, unde tot greu este să accezi la acea dorită izolare, întru liniște și pace. Dar sunt nopți și zile când ne dorim mai mult decât putem, adică confortul idilic al unei case pe pământ, înconjurată de o grădină ce imită paradisul pierdut al fiecăruia. Dezideratul, pentru omul de regulă bugetar sau cel din clasa de mijloc, care la noi este tot mai austeră ca posibilități, devine tot mai îndepărtat, iluzoriu căci viața se prăvale peste noi cu o avalanșă de nevoi: copii cresc, bolile părinților și ale noastre devin priorități esențiale, iar casa din vis, aceea pe care o închipuim subliminal din străfundurile unui subconștient colectiv, când toți trăiam în asemenea ,,veșnicii rurale,, se îndepărtează ca o fata morgana…

Mi-am dorit mai mult decât atât: o căsuță intimă,unde să cultivăm roadele pământului și să pot lucra, scrie, citi și gândi cât mai departe de lumea isterică și vulgară în care trăim. Nu numai în România. Dar fondurile bazice îmi lipseau, nu puteam decât să privesc cu ironică invidie către alții. Atunci Pronia mi-a descoperit alternativa uzării iremediabilă a banilor, nu mulți, din custodia băncilor tot mai flămânde. Am luat hotărârea investirii într-un vis cu o dobândă nesperat de mare.

Am ajuns așadar înaintea dlui inginer Liviu Bardar, manager al unei firme prestigioase : Barelly – case din lemn, unde aveam să descopăr, că deși puțin cunoscută, cred dintr-un bun simț al lucrurilor bine făcute ce nu trebuiesc trâmbițate decât prin fapte, o echipă inimoasă și ,,nemțesc,, de serioasă.

Mi-am dorit de mult o casă din lemn, oricât de mică, în care să respir aerul pădurilor transilvane de unde provin și eu. Din câteva întâlniri, plăcute și prin întâlnirea unui om deosebit, iubitor de oameni și animale și muncă cinstită, onorantă, am stabilit prețurile avantajoase ale unei căsuțe din lemn și un chioșc rustic. Am rostuit special pentru acest ideal un teren în preajma pădurilor Scroviștei din preajma Bucureștilor unde a început munca propriu zisă.
Pentru mine ridicarea acestor acareturi a fost un spectacol de bună și temeinică organizare, de respectare a unui proiect special personalizat pentru familia și nevoile, posibilitățile mele și unde în termenii strict stabiliți s-a ridicat construcția propriu zisă. Halucinant pentru România! Toate sunt în picioare după un timp foarte scurt, iar lemnul mă cuprinde în ambianța lui ca într-o mână gingașă a mamei natură, unde sunt îndemnat să zburd întru creativitate și întâlniri cu rude sau prieteni dragi, un loc ce datorită dlui Bardar & Barelly Comp. îmi pot afla liniștea, relaxarea, izolarea intimă și fericirea unui extrem de bun plasament al resurselor limitate, ale unui on normal, ce trăiește cinstit din munca lui de creație așa cum o face și noul meu prieten, Liviu Bardar, căruia îi mulțumesc că prin delicată, dar și dură strădanie mi-a înfrumusețat viața! Să dea Dumnezeu să fim sănătoși și să ne bucurăm cât mai mult de această oază de liniște și cu gust confort, iar printre cei ce mă vor vizita cu plăcere va fi și acest om harnic, parolist, profesionist și supracivilizat, cu o mare doză de umor hâtru, pe care, sper, l-am câștigat o dată cu această investiție pe care la cheltuiala făcută o înțeleg ca pe un dar, al unui suflet mare, una dintre întâlnirile importante ale vieții mele ce printr-o vrajă mi-a creat și dăruit…casa din visul meu de totdeauna! Nu-l ocoliți, mergeți pe mâna lui și a unei echipe pe măsură, pentru a vă împlini poate vise similare cu ale mele, de a scăpa avantajos din jungla urbană, către un loc de meditație pacifistă într-u prelungirea vieții, după cum spun cam toți specialiștii!
Mulțumesc stimate domn, și bucură-te în continuare din bucuriile ce le faci posibile semenilor tăi! “Dominic D – Periș

“Sunt posesorul unei case izolate Adrian, construita de firma Barelly. Casa este bine izolata, am trecut iarna in ea, iar ventilarea naturala a acoperisului este eficienta vara, in casa ramanand o temperatura placuta. Echipa a lucrat ordonat, tineri seriosi ce nu beau in timpul lucrului. Livrarea s-a facut la timp, in casa persista mirosul placut al bradului. Nu mi s-au pretins costuri suplimentare la un asa zis ” deviz estimativ”. Totul a ramas ca in contractul incheiat initial.”Adrian B., Cernavoda, Constanța

“Casa noastra a imbracat o haina noua! Terasa semicirculara Corina! La final arata ca in planurile initiale! Sincer sa va spun, cu bani faci cu orice echipa, dar profesionalismul si siguranta in executie a echipei Case lemn, Saune, Foisoare Barelly, experienta dlui Liviu Bardar, face toti banii; stai lipsit de stres! De multe ori vorbesti si pe plan e un lucru, iar la receptie primesti chestii diferite sau adaptate pe model “altfel nu se poate”. Sunt un client dificil, dar experienta aceasta ma face sa recomand acest furnizor!!! Multumim domnului Liviu Bardar pentru profesionalism, pasiune si rabdarea acordata acestui proiect dificil.
Sunteti cei mai buni !! “Florin H., Domnesti, Ilfov

“Suntem fericitii proprietari ai unei case de lemn construita de firma Barelly. Este o casa bine realizata, calduroasa pe timpul iernii si racoroasa vara. In timpul care s-a scurs de cand ne-am mutat in ea nu i-am gasit nici un cusur!
Ne bucuram de alegerea facuta !” Adrian D. – Domnesti

“Am cautat ceva timp o firma cu care sa ne construim o casuta din lemn la tara. Nu stiu exact ce ne-a determinat sa alegem firma Barelly, dar stiu ca nu am regretat.
In doua saptamani casuta a fost gata. Multumim domnului Liviu Bardar pentru profesionalism, seriozitate si corectitudine. Suntem foarte multumiti atat de calitatea lemnului, cat si de calitatea executiei.” Florentina E. – Oltenita

“De ce am acceptat sa scriu acest review la rugamintea D-lui Liviu Bardar?
Raspunsul este simplu: Pentru ca sunt multumit de casuta de vacanta si pentru ca relatia constructor-client a fost normala, prietenoasa si corecta.
Iar cea mai buna reclama vine de la clientii multumiti!
Cum am gasit firma dansului?
Cautand pe internet, citind opinii favorabile si comparand cu alte oferte.
De ce am ales firma Barelly ?
1. Pentru ca are sediul in Bucuresti, am putut vedea o casa mostra si nu am fost nevoit sa pierd timpul spre alte destinatii.
2. Pentru ca lemnul provine din Harghita (zona recunoscuta pentru calitatea materiei prime), iar tot procesul de fabricatie are loc in Ardeal, unde poti avea o garantie a calitatii si corectitudinii.
3. Am apreciat sinceritatea afirmatiilor de pe site: “Pentru că este exclus să faci calitate la cel mai mic preţ”. Cu alte cuvinte nu exista ieftin si bun. Si promisiuni fara acoperire. O casa (chiar si de vacanta) o construiesti pentru toata viata. Vrei sa fie trainica si sa te coste ulterior cat mai putin. Atunci trebuie sa alegi calitatea de la inceput, iar pretul sa fie unul corect. Si final, fara adaosuri ulterioare.
4. Ne-am inteles foarte bine inca din faza de proiectare. Pornind de la un proiect al dansului a reusit sa-l adapteze ideilor si dorintelor mele, obtinand in final planul dorit (cu macheta 2D si 3D).
5. Termenul de executie a fost respectat, iar echipa de 2 mesteri a montat toata cabana in 10 zile. Fapt greu de crezut in Romania, dar iata ca se poate.
6. Dupa 2 luni a revenit cu echipa pentru reglajele si retusurile finale.

Ii doresc mult succes D-lui Bardar in continuare.
Seriozitate, corectitudine si rezultatele muncii vin de la sine!” Bogdan D. – Bucuresti