Pentru a reduce cheltuielile, apar pe piaţă tot mai multe FOIȘOARE şi PAVILIOANE firave, cu pereţi şi stâlpi de susţinere cât mai subţiri, dar care nu oferă nici cea mai mică certitudine că vor rămâne în picioare după primul viscol cu zăpadă abundentă.

Aceste structuri subdimensionate sunt, însă, în detrimentul rezistenţei şi al siguranţei.

Cum alegem lemnul pentru FOIȘOARE

Lemnul trebuie să fie uscat şi de calitate, cu noduri sănătoase puţine, fără noduri căzătoare, albăstreală, găuri de carii şi insecte.

Sunt mulţi “meseriaşi” care, cu lemn ud “de la colţ”, nerindeluit şi cu un model furat de pe internet, vă promit că vă vor face, la faţa locului, foişorul mult dorit.

Lemnul neuscat corespunzător va duce la exfolierea lacurilor protectoare, la apariţia mucegaiului şi a crăpăturilor. Prelucrările “pe genunchi” nu au cum să aibă acurateţea prelucrărilor mecanice pe maşini unelte specializate.

Aceste prelucrări inexacte nu doar că vor arăta inestetic, dar vor contribui şi la scăderea rezistenţei mecanice a foişorului. Iar când trageţi linie, la final, nici măcar ieftin nu aţi ieşit.

BARELLY vă oferă FOIȘOARE de calitate

Noi alegem atent lemnul, îl uscăm în uscătoare, iar toate componentele foişoarelor BARELLY sunt finalizate în fabrică, la locaţie făcându-se doar tratamentul cu lacuri ecologice protectoare pe bază de apă şi montajul.

Modelele de FOIȘOARE create de noi sunt calculate pentru a rezista fără probleme încărcării maxime de zăpadă, având şi un design şi o funcţionalitate care să vă atragă.