“Suntem fericitii proprietari ai unei case de lemn construita de firma Barelly. Este o casa bine realizata, calduroasa pe timpul iernii si racoroasa vara. In timpul care s-a scurs de cand ne-am mutat in ea nu i-am gasit nici un cusur!
Ne bucuram de alegerea facuta !” – Adrian D. – Domnesti

“Am cautat ceva timp o firma cu care sa ne construim o casuta din lemn la tara. Nu stiu exact ce ne-a determinat sa alegem firma Barelly, dar stiu ca nu am regretat.
In doua saptamani casuta a fost gata. Multumim domnului Liviu Bardar pentru profesionalism, seriozitate si corectitudine. Suntem foarte multumiti atat de calitatea lemnului, cat si de calitatea executiei.” – Florentina E. – Oltenita

“De ce am acceptat sa scriu acest review la rugamintea D-lui Liviu Bardar?
Raspunsul este simplu: Pentru ca sunt multumit de casuta de vacanta si pentru ca relatia constructor-client a fost normala, prietenoasa si corecta.
Iar cea mai buna reclama vine de la clientii multumiti!
Cum am gasit firma dansului?
Cautand pe internet, citind opinii favorabile si comparand cu alte oferte.
De ce am ales firma Barelly ?
1. Pentru ca are sediul in Bucuresti, am putut vedea o casa mostra si nu am fost nevoit sa pierd timpul spre alte destinatii.
2. Pentru ca lemnul provine din Harghita (zona recunoscuta pentru calitatea materiei prime), iar tot procesul de fabricatie are loc in Ardeal, unde poti avea o garantie a calitatii si corectitudinii.
3. Am apreciat sinceritatea afirmatiilor de pe site: “Pentru că este exclus să faci calitate la cel mai mic preţ”. Cu alte cuvinte nu exista ieftin si bun. Si promisiuni fara acoperire. O casa (chiar si de vacanta) o construiesti pentru toata viata. Vrei sa fie trainica si sa te coste ulterior cat mai putin. Atunci trebuie sa alegi calitatea de la inceput, iar pretul sa fie unul corect. Si final, fara adaosuri ulterioare.
4. Ne-am inteles foarte bine inca din faza de proiectare. Pornind de la un proiect al dansului a reusit sa-l adapteze ideilor si dorintelor mele, obtinand in final planul dorit (cu macheta 2D si 3D).
5. Termenul de executie a fost respectat, iar echipa de 2 mesteri a montat toata cabana in 10 zile. Fapt greu de crezut in Romania, dar iata ca se poate.
6. Dupa 2 luni a revenit cu echipa pentru reglajele si retusurile finale.

Ii doresc mult succes D-lui Bardar in continuare.
Seriozitate, corectitudine si rezultatele muncii vin de la sine!” – Bogdan D. – Bucuresti